Workshop foto “Munte si fotografie”

Daca iti place sa mergi pe munte si iti place sa fotografiezi,  te asteptam la o aventura destinata celor ce vor sa combine pasiunea pentru munte si pentru fotografie cu bataturi la picioare si imagini spectaculoase. Printre vaile si culmile Bucegiului vom invata cate ceva despre fotografia montana, despre cum sa fotografiem cascade si rauri repezi, pesteri, chei si vai alpine, dar si culoarea crestelor in apus de soare. Vom combina totul cu proiectii foto, cu aer curat, cu miscare si viata de cabana.

Aceasta este propunearea de workshop pe care ne-o face Dan Dinu.

Mergand alaturi de el, veti putea fotografia rauri de munte si cascade precum Cascada Ialomitei sau Cascada Doamnelor, Lacul Bolboci si Cheile Tatarului cu un peisaj specific, fotografii alpine cu Valea Obarsiei sau Valea Doamnelor, Pestera Ialomitei, golul alpin din Saua Strunga cu lapiezurile specifice, dar si intregul abrupt vestic scaldat in razele apusului de soare. Pe langa toate astea va veti aventura in cheile stramte ale Ursilor, in padurea de conifere de la intrarea in Valea Horoabei, veti admira spectaculosul abrupt al Batranei, Turnul Seciului si Cascada Horoabei. Cei interesati vor putea vizita si Manastirea Pestera aflata in uriasul portal de intrare in Pestera Ialomitei.

In plus, participantii pot testa pe teren echipamente profesionale, trepiede de la Manfrotto si Gitzo, genti si rucsaci foto de la Kata  si National Geographic, oferite de Photosetup la turele foto. Acestea pot fi achizitionate la preturi speciale atata timp cat ati urmat un serviciu PHOTOLIFE.

Advertisements

About Marcella

ziarist, fotograf, calator

Posted on 9 August 2010, in Testari echipamente foto, Workshop foto and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: