CULORILE TOAMNEI – workshop foto cu Dan Dinu

Toamna este intotdeauna impresionanta prin lumina si culoare si putine locuri rivalizeaza cu Lacul Sfanta Ana la capitolul reflexii de toamna. Vom cutreiera impreuna padurile in cautarea de subiecte pretentioase, vom poposi pe malul lacului pentru reflexii pline de culoarea mestecenilor, vom admira lumea de pitici a Tinovului Mohos si ii vom fotografia lacurile intunecate si reflexiile perfecte, cu alte cuvinte ne vom bucura de tot ce are toamna mai bun din punct de vedere fotografic.

Daca va pasioneaza natura si mai ales fotografia va invitam alaturi de noi in aceasta toamna sa descoperiti cele mai frumoase culori de toamna.  La acest workshop vom combina cateva parti teoretice cu multa practica si ture foto, vom putea testa echipamente, rucsaci si trepiede de la cei mai renumiti producatori din domeniu, vom vedea videoproiectii spectaculoase si ne vom bucura de ospitalitatea gazdelor din Baile Tusnad care ne-au alintat de fiecare data cu mancaruri bine gatite, dar si cu surprize dulci.

Va invitam pe http://www.photolife.ro pentru povesti de making of, pentru a vedea o galerie foto si, daca v-am convins, pentru inscriere. Toate bune si va asteptam.

Advertisements

Posted on 12 October 2010, in Lectii de fotografie and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: