DOMOGLED – VALEA CERNEI :: un peisaj diferit al Romaniei Salbatice

A patra expeditie a proiectului Romania Salbatica, a fost si una dintre cele mai inedite pentru noi din punct de vedere al peisajului. Climatul mediteranean din Parcul National Domogled – Valea Cernei te transpune intr-o alta lume, iar unele zone sunt atat de spectaculoase, incat uneori nici nu iti mai vine sa iti dezlipesti camera de la ochi.

Atractiile principale au fost Ciucevele Cernei si Izbucul Cernei, Cheile Tasnei cu pinii negri de Banat si zona Varfului Arjana. Povestea turei si o galerie de imagini gasiti pe www.dandinu.net sau pe site-urile partenere. Va asteptam sa descoperiti cel mai mare parc national al Romaniei alaturi de noi.

Proiectul Romania Salbatica este o initiativa a fotografului Dan Dinu in colaborare cu WWF (World Wide Fund for Nature) si este realizat cu sprijinul RNP Romsilva si implementat impreuna cu Administratiile Parcurilor Naturale si Nationale.

Proiectul beneficiaza de sustinerea: Nikon, Photosetup, Gitzo, Manfrotto, Kata si Photolife.
Parteneri media: Alpinet, Foto-magazin.ro, Fotografa.ro, F64, Fotonatura.ro, ClubulFoto.com, Comunitatefoto.ro, Calendar Evenimente.ro

Advertisements

Posted on 2 December 2010, in Expeditii fotografice and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: