Fotografia clasica de nunta in interior realizata cu blitz-uri StarFlash 300

Fotografii de nunta deseori se confrunta cu probleme legate de iluminare si de vreme neprielnica atunci cand trebuie sa fotografieze o nunta in locatie. Aceasta lectie demonstreaza cum sa va folositi de kit-ul de 300W StarFlash de la Photoflex cu umbrele argintii, pentru a produce fotografiile mult asteptate la un eveniment matrimonial in locatie. Tehnicile urmatoare sunt deosebit de folositoare atunci cand faceti fotografii afara, fara sa aiba importanta vremea, lipsa spatiul de actiune sau lumina naturala.


Aceste lectii va ofera o privire de ansamblu asupra unei abordari rapide despre cum sa creati fotografii portret de nunta folosindu-va de blitz-urile Starflash de 300W cu umbrele. Lumina deosebita produsa de aceste blitz-uri cu umbrele nu poate fi reprodusa de un blitz simplu incorporat in aparat. Aceste lectii va demonstreaza modul profesional in [citeste mai departe]

Advertisements

Posted on 10 February 2011, in Lectii de fotografie and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: