LA POALELE COZIEI – workshop foto cu Dan Dinu

Primavara in Cozia vine mai devreme si aduce cu ea primele flori ce se itesc printre frunzele aramii pastrate din toamna. Peisajul de aici combina paduri largi de foioase, cascade, muschi si frunze colorate, flori, dar si stancariile specifice masivului, cu un climat bland oferit de prezenta Oltului. Va invitam la un workshop de primavara unde veti putea fotografia alaturi de Dan Dinu peisajul montan spectaculos, iar ca relaxare, manastirile Turnu, Cozia si Stanisoara.

Pe parcursul acestui workshop veti putea invata despre fotografia de peisaj si veti putea experimenta lucrul cu timp lung de expunere pentru fotografierea cascadelor, dar si folosirea filtrele atat de indispensabile in acest gen fotografic. La Manastirea Cozia vom incerca o abordare in “ora albastra” si ne vom bucura de arhitectura deosebita a acestui loc. Oltul va fi si el subiectul nostru, atat de pe malul lui unde, daca avem noroc vom fotografia ceturile matinale, dar si de pe Culmea Turneanu, de unde vom admira intreaga vale a raului in lumina de seara. Datorita primaverii timpurii, veti avea ocazia la acest workshop sa fotografiati si primele flori, printre care ghiocei, crucea voinicului si maseaua ciutii, pe care le putem aborda atat in cadru general dar si utilizand tehnici de macrofotografie.

Va asteptam sa ne bucuram impreuna de primavara.

Advertisements

Posted on 15 February 2011, in Workshop foto and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: