CURS FOTO la BRASOV si ONLINE – sesiuni de primavara

Primavara aceasta se lasa asteptata, desi cu totii ne-am saturat de capriciile acestei ierni tarzii. Pentru a mai incalzi un pic atmosfera va asteptam sa ne fiti alaturi in cea de-a doua seiune de curs a acestui an. Ca de obicei va propunem doua variante: una online si una la Brasov.

Cea online este dedicata celor care nu au sansa sa vina la Brasov, sau celor carora timpul nu le permite intalniri saptamanale cu trainerul si colegii. Aceasta varianta se poate urma indiferent in ce colt al tarii va aflati, chiar si daca sunteti in afara granitelor, indiferent de varsta sau cunostinte IT, pentru ca totul este simplu si la indemana. Aveti nevoie doar de o conexiune la Internet din cand in cand pentru a va descarca lectiile si rezolva temele.

Varianta de la Brasov este dedicata celor care vor nu numai sa invete fotografie, ci si sa socializeze si sa cunoasca alti pasionati de acest domeniu. La aceasta varianta nu o sa stam numai in sala sa invatam teorie, ci o sa mergem si pe teren pentru partile practice. Va asteapta o tura foto frumoasa de primimavara, dar si o seara de pozat in “ora albastra” in Piata Sfatului din Brasov.

Se implinesc patru ani de cand Photolife si Dan Dinu va ofera aceste cursuri, si daca in varsta unui om acest lucru este aproape neinsemnat, cand vine vorba de experienta este destul de mult. In toti acesti ani am fost alaturi de voi si am cresut impreuna, dar mai ales ne-am redescoperit de fiecare data pasiunea pentru fotografie. In curand se va lansa si tura aniversara, ajunsa deja la a patra editie, in care vor fi invitati toti cei care ne-au fost alaturi in acesti ani.

Pentru mai multe informatii legate de curs va invitam sa intrati pe www.photolife.ro

Toate bune si va asteptam.

Advertisements

Posted on 15 March 2011, in Workshop foto and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: