Rucsacul Kata Pro-Light Bug PL-BG-203, un prieten usor

Noile modele de rucsacuri Bug din colectia Pro-Light pastreaza tehnologiile folosite in intreaga colectie, care a fost conceputa pentru a raspunde nevoii de a avea un rucsac cat mai usor, fara a face rabat de la calitate sau de la protectia oferita echipamentului fotografic.

Inovatii precum Aeriform, o spuma perforata laminata ultra usoara si ranforsata cu menirea de a reduce greutatea generala arucsacilor, sau Aluminium Skeleton – un cadru din vergele confectionate din aliaj de aluminiu cu rolul de protectie si distribuire a greutatii, fac rucsacurile foarte usoare, atingand valori minime de 1,8 – 2 kg. La aceasta contribuie si Modi-Vers, sistemul modular de separatoare Aeriform, care permite eliminarea elementelor de separare si accesoriilor, precum curele si pouch-uri, care nu sunt necesare.

Tot pentru a reduce greutatea, spuma 3D anti-alunecare este folosita si la hamul rucsacului, denumit sugestiv Gecko, acest material avand avantajul oferirii unei suprafete moi care se muleaza perfect pe forma umarului.

Acest rucsac este destinat pentru 1 Pro DSLR body cu obiectiv de pana la 300 mm si batery grip atasate, 1 extra body, 4-5 obiective, blitz, accesorii si laptop de maxim 15,4”. Alte accesorii, precum cabluri, incarcatoare, acumulatori pot fi depozitate in buzunarul cu fermoar aflat pe capacul din fata, facilitand accesul si evitarea pierderii lor prin compartimentul principal al rucsacului. De asemenea, langa compartimentul pentru laptop, aflat in spatele rucsacului, se mai pot depozita diferite accesorii in buzunarele aflate in exterior, unul dintre ele fiind special conceput pentru o sticla mica de apa.

De asemenea, rucsacului ii poate fi atasat un trepied, folosindu-se sistemul special de prindere care vine cu rucsacul. Un alt accesoriu util este cureaua pentru aparatul foto
care permite prinderea lui de bretelele rucsacului, preluand astfel greutatea camerei de pe gatul fotografului.

In aceasta colectie sunt acum disponibile cele doua versiuni ale modelului Bug, PL-BG-203 si PL-BG-205, si accesorii pentru acestea.

This slideshow requires JavaScript.

Bug-203 Bug-205 PL Intro from Kata Bags on Vimeo.

Kata’s HDSLR bags highlights review from Kata Bags on Vimeo.

Advertisements

Posted on 20 April 2011, in Genti si rucsacuri foto and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: