Noi tendinte de prezentare a produselor online

Intr-o perioada in care comertul on-line a devenit o componenta importanta a vanzarilor, prezentarea produselor printr-o imagine simpla este insufienta.

Clientii sunt in cautare de mai multe informatii, de o prezentare a produselor care sa se aprorpie cat mai multe de experienta prezentei fizice in magazin, unde pot vedea produsul din mai multe unghiuri, isi pot crea o idee despre dimensiuni.

Orbitvu, sisemul de fotografie 360°, permite o prezentare prin intermediul acestui tip de fotografie, care ofera clietilor posibilitatea vizionarii tuturor detaliilor produselor pe care dumneavostra le comercializati. Profitand de acesta tehnologie moderna si indispensabila, prezentarea produsele prin intermediul fotografiilor 360° interactive, oferiti clientilor toate informatiile de care au nevoie pentru a alege produsul dorit.

In acelasi timp, pentru dumneavoastra Orbitvu prezinta avantajul realizarii unei prezentari 360 la o calitate ridicata si foarte usor si rapid de realizat.

Pentru a afla cum functioneaza sisemul de fotografie 360° Orbitvu va invitam sa vizionati pe prezentarea pregatita in care puteti vedea intregul proces, de la pregatirea platoului la realizarea fotografiilor si pregatirea lor pentru vizionarea on-line.

Advertisements

Posted on 4 July 2011, in Accesorii pentru studiouri foto and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: