S-a lansat ”Acoperisul Romaniei”

Asa cum v-am spus, suntem alaturi de cei patru fotografi care au pornit sa ne arate ”Acoperisul Romaniei” si venim cu informatii si imagini noi de la evenimentele care au loc in cadrul acestui proiect.

Primul eveniment de acest fel a avut la loc la Cluj-Napoca, fiind totodata si lansarea oficiala a proiectului. In cadrul celei de-a VIII-a intalnire fotografica a clujenilor, organizata de PHOTOsharp si Camera Obscura, la care au participat pasionati de fotografie dar in mod special iubitori ai muntelui, a fost prezentat si ”Acoperisul Romaniei”.

Astfel am avut ocazia sa aflam chiar de la origaniztori, si anume Diana Somogyi, Dan Tautan, Adrian Petrisor si Sebastian Vaida, ca isi propun sa fotografieze 24 de masive montane in 2 ani, pentru a promova si proteja Romania prin intermediul fotografiei.

Ca sa ne formam o idee despre cum va arata ”Acoperisul Romaniei”, lansarea oficiala a proiectului a cuprins o proiectie cu o parte din imaginile realizate pana acum in proiect. Alaturi de cei patru fotografii s-au aflat partenerii si sponsorii:

Photosetup (http://www.photosetup.ro/), Manfrotto Romania (http://manfrottoromania.ro/) si Foto Gear (http://www.fotogear.eu/).

Advertisements

Posted on 19 October 2011, in Evenimente and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: