Photoflex lanseaza Kit-ul portabil Triton

Portabil si gata de lucru, oriunde te poarta imaginatia!

Firma Photoflex (U.S.A.) lanseaza kit-ul portabil Triton destinat cu precadere fotografilor de wedding & events precum si fotografilor care vor sa aiba libertate de miscare pastrand totodata confortul oferit de facilitatile blitz-urile de studio, in natura.

Kit-ul a fost recent recompensat cu premiul HOT ONE 2012 pentru cel mai bun sistem portabil.

Alimentat cu acumulatori Lithium, este ideal pentru evenimente gen nunti, sport, portrete, corporate sau alte aplicatii, acolo unde fotograful are nevoie de lumina, putere la blitz-uri iar conexiunea la o priza nu este posibila.

Kit-ul Triton fata de alte sisteme portabile de pe piata din clasa lui, include o serie de accesorii esentiale in mod special in fotografia de portret, toate fiind gandite asa incat fotografii sa aiba la indemana tot ce le trebuie pentru fotografia in locatie.

Ce ofera tehnic kit-ul?

Multa libertate in natura, sau altfel spus pana la 750 de flash-uri la putere maxima (30.000 de flash-uri la putere minima!) la o singura incarcare.

Sistemul portabil, foarte usor (doar 775 grame, cu acumulatorul montat!) are cea mai recenta tehnologie Lithium si poate suporta 2 x blitz-uri Triton simultan.
Reincarcarea foarte rapida permite rafale de pana la 7 cadre pe secunda, facand acest sistem portabil, ideal pentru captarea actiunilor foarte rapide la nunti sau alte evenimente.
Incarcarea completa a acumulatorului Lithium se face in doar 3 ore.

Kit-ul a fost recent recompensat cu premiul HOT ONE 2012 pentru cel mai bun sistem portabil, de catre revista de specialitate Professional Photographer Magazine.

Detalii despre Triton, aici: http://www.photosetup.ro/blitz-uri-si-generatoare-foto/kit-uri-complete-de-biltz-uri-foto/photoflex-kit-blitz-portabil-lithium-radio-flash

Advertisements

Posted on 25 January 2012, in Accesorii pentru studiouri foto, Blitz-uri, Evenimente and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: