“Take a Shot” Takes Off

Kata incepe anul 2012 cu un concurs foto care va poate aduce un premiu mult visat, daca acceptati provocarea de a realiza cea mai buna fotografie de actiune si a imbina pasiunea pentru fotografie cu cea pentru Kata.

“Take a Shot” este concursul foto care va propune sa realizati cea mai buna fotografie de actiune in care sa apara o geanta sau un rucsac foto de la Kata si o postati pe site-urile special create pentru concurs. Pentru mai multe detalii vizitati Kata Romania.

Fotografiile alese de juriul format din designerii Kata, la randul lor fotografi pasionati, si care vor fi incluse in sectiunea ”Categorii de top” de pe site-ul Kata, vor aduce fericitului fotograf care le-a realizat un produs Kata, premiu ce poate fi castigat in fiecare zi, un premiu poate fi ales de voi, dintr-o lista de produse purtand marca Kata care se schimba periodic. La sfarsitul concursului, primele 3 fotografii alese ca fiind cele mai bune vor fi rasplatite cu un rucsac sau geanta foto Kata.

In plus, daca va numarati printre cei alesi, fotografia voastra va aparea pe site-ul Kata purtand numele vostru, avand astfel sansa sa fiti cunoscut la nivel international, intr-o comunitate fotografica de exceptie.

Spor la fotografiat si mult succes!

Advertisements

Posted on 30 January 2012, in Evenimente and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: