Ce reprezinta garantia Photoflex ?

Garantia Photoflex –  o calitate garantata de fotografi pentru fotografi

Realizate de fotografi, produsele Photoflex ofera acea calitate pe care o poate garanta doar experienta acumulata in utilizarea echipamentelor foto in fiecare zi.

Este cunoscut faptul ca doar un fotograf stie cel mai bine cat de mult inseamna sa te poti baza pe echipamentul cu care lucrezi si doar un fotograf stie cel mai precis unde are nevoie de rezistenta sau flexibilitate mai mare a produselor pe care le utilizeaza.

Prin urmare fotografii americani care au conceput gama Photoflex, au facut-o pe baza experientei acumulate in timpul sesiunilor fotografice iar produsele create raspund acelor nevoi sau rezolva probleme cu care ei s-au confruntat in activitatea zilnica, precum rezistenta la utilizare indelungata, fluctuatii de temperatura, expunerea la conditii meteo defavorabile, montari si demontari repetate, transport si depozitare.

Cel mai bun exemplu al inovatiilor Photoflex sunt Softbox-urile, care la demontare, asigura un sistem rapid de desprindere a softbox-ului la colturi-Quick Release Corners (QRC). Acesta permite o asamblare si dezasamblare foarte rapida si usoara. Pentru rezistenta, toate softbox-urile au cusaturile dublate si sunt livrate in propriile cutii, ceea ce faciliteaza transportul si depozitarea.

Protejarea lor in fata caldurii emise de blitz-uri s-a realizat prin fante de ventilare, care pot fi inchise in intregime sau, deschise partial sau total cu velcro, pentru a preveni supraincalzirea.

Aceste fante, patru la numar, una pe fiecare latura, au fost astfel amplasate incat sa creeze un efect de absorbtie a caldurii, pentru a o  elimina cat mai eficient si a introduce aer proaspat in softbox.

De asemenea, materialul din care sunt realizate, BrimStone,  este o tesatura speciala cu proprietati de rezistenta la caldura.

Deja bine intiparite in mintea fotografilor, gama de sofbox-uri Photoflex din care amintim cele mai utilizate LiteDome, SilverDome, OctoDome, fac fata cu succes oricarei provocari atat in studio cat si in natura, oferind o garantie de utilizare fara probleme, pentru o perioada foarte mare de timp.

Un alt exemplul al calitatii Photoflex sunt LiteDiscurile (panourile reflectorizante) care sunt dublu-laminate cu un strat rezistent, ceea ce asigura o pierdere cat mai mica de lumina si o calitate si rezistenta mare, in timp.

Toate discurile au rama din otel care nu oxideaza in timp, garantat pentru toata durata de viata a produsului.

Materialul panourilor nu se decoloreaza si nu se deterioreaza de la deschiderea si inchiderea repetata a  Lite-discului, pastrandu-si in timp atat culoarea cat si forma perfect intinsa.

Bordura Lite-discurilor este alba. Acest lucru este foarte important, deoarece, daca ar fi fost neagra precum se regasesc la cei mai multi dintre producatori, s-ar fi vazut in anumite  situatii in care se fotografiaza obiecte lucioase.

Toate LiteDisc-urile si MultiDisc-urile de la Photoflex se impaturesc la o treime din dimensiunea lor si sunt livrate cu propria husa de transport si depozitare.

Umbrelele au beneficiat si ele de atentia si experienta fotografilor de la Photoflex.

Acestea sunt realizate din materiale de ultima generatie, pentru a garanta durabilitate si functionalitate cat mai buna.

Astfel toate  spitele sunt realizate din compozit de fibre de sticla, pentru o rezistenta maxima la utilizare.

Umbrelele reflectorizante au spatele dublat cu un material opac negru, care nu permite scurgeri de lumina, iar panza este extrem de rezistenta, pentru a face fata solicitarilor indelungate.

Garantia oferita de Photoflex la aceste produse este de 5 ani.

Probabil, pretul produselor Photoflex este putin mai ridicat cu cateva procente fata de producatorii asiatici, insa calitatea si garantia utilizarii pentru un timp indelungat este cea care determina alegerea fotografilor pentru Photoflex.

Echipamentele Photoflex sunt facute sa dureze in timp, iar acest lucru conteaza foarte mult pentru orice tip de fotograf, care doreste sa aiba echipamente performante pe care le poate folosi in orice situatie, intensiv, fara teama defectiunii.

Pana la urma, un echipament bun, durabil in timp si performant, reprezinta o investitie si nu o cheltuiala, iar Photoflex dovedeste acest lucru cu succes.

Advertisements

Posted on 5 February 2012, in Accesorii pentru studiouri foto. Bookmark the permalink. 3 Comments.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: