Solutii pentru transportul trepiedului

Gama de genti pentru trepiede Manfrotto ofera protectie si in plus o flexibilitate mare in purtare datorita manerelor multiple. Este de asemenea foarte practica, datorita buzunarelor interne. Gentile pentru trepiede sunt realizate de Manfrotto in sapte marimi diferite pentru a se putea potrivi tuturor combinatiilor de trepiede si capete.

Modelul MB MBAG90PN face parte din categoria gentilor captusite, ceea ce creste gradul de protectie oferit trepiedului. Forma asimetrica permite depozitarea trepiedului cu capul atasat, iar picioarele incap forte bine in partea mai ingusta a gentii, in timp ce un spatiu suplimentar permite folosirea gentii si pentru un trepied cu un volum mai mare, atat in partea capului cat si la picioare.

Pentru a face deschiderea gentii cat mai rapida si plasarea sau scoaterea trepiedului cat mai usoara, fermoarul se intinde pe toata lungimea acesteia dar si pe toata circumferinta capacului. Captuseala din spuma thermoform ajuta la fixarea trepiedului in geanta si ofera protectie pe durata transportului, mai ales in zona capului. Buzunarele interioare permit depozitarea accesoriilor precum manere pentru panoramarea pentru filmare.

Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, de la nailonul balistic, la fermoare si captuseala. Manfrotto a tinut cont in realizarea acestor genti si design, nu doar de capacitatile de protectie.

Pentru transportul gentii, aceasta poate fi purtata orizontal, folosindu-se manerele de pe laterale, sau pe umar, utilizandu-se cureaua speciala cu care este livrata geanta.

Advertisements

Posted on 27 February 2012, in Trepiede foto and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: