Un album de nunta perfect alaturi de Photoflex

Fotografia de nunta a devenit din ce in ce mai sofisticata, iar un simplu blitz montat pe aparat nu mai este suficient. Cu toate acestea exista solutii care sa permita obtinerea unor imagini de calitate, fara a fi nevoie de investitii initiale extraordinar de mari. O solutie echilibrata intre pret si calitate este oferita de Photoflex, fiind compusa din un kit de blitzuri, kit blenda si umbrela convertibila.

Modelul de blitz folosit in acest caz este Photoflex Blitz StarFlash 650Ws SB-SFE650W, care are carcasa din aluminiu extrudat finisata insertie de cauciuc. Puterea este ajustabila, de la capacitatea maxima la 1/8, in 5 trepte. Este un blitz care se incarca foarte repede, momentul incarcarii complete fiind marcat printr-un semnal sonor, putand fi urmarit si pe un indicator vizual. Flash tube-ul de 650Ws, de calitate superioara garanteaza o durata indelungata de utilizare.

Lampa de modelare poate fi setata la putere maxima sau proportional cu lumina blitzului. De asemenea blitzul poate fi sincronizat direct, prin cablu sincron inclus sau prin functia slave. Sistemul de prindere pe stativ, care il include si pe cel montare a umbrelei, este sigur si usor de reglat pentru a compensa greutatea soft box-ului. El are un grad mare de inclinare de 170°.

Acest kit de 2 blitz-uri StarFlash 650W este unul complet, avand incluse softbox-uri LiteDome medii, stative si geanta. Astfel veti gasi aici doua blitzuri Photoflex StarFlash 650W, doua reflectoare umbrela, doua softboxuri, doua stative si o geanta de transport.

Pentru cei care doresc sa realizeze imagini cu adevarat deosebite si sunt dispusi sa foloseasca scheme de lumini un pic mai complicate, Photoflex completeaza setul de blitzuri cu un kit de blenda fi folosita fie ca a treia sursa de lumina sau pentru a elimina umbrele nedorite, pentru a obtine astfel fotografii cat mai bune. Acesta este la randul sau un kit complet, fiind format dintr-un stativ LS-B2214, un brat ajustabil DL-BHOLDER si un panou reflectorizant 5in1.

Stativul se poate intinde pana la o inaltime maxima de 250cm, iar bratul este ajustabil astfel incat se poate folosi cu orice blenda de la cea mai mica dimensiune pana la 170 cm. Panoul reflectorizant inclus in kit ofera un mare avantaj datorita celor 5 fete in culori diferite. Astfel, prin intermediul fetelor de difuzie, alb, silver, gold si softgold se poate obtine un control foarte bun al luminii. Dimensiunea mare, de 107 cm este un alt avantaj demn de luat in seama, deoarece poate acoperi o suprafata foarte mare din model. Spre deosebire de alti producatori asiatici, otelul folosit de Photoflex la intindrea blendelor mentine blenda perfect intinsa fara cute.

Cea de-a treia componenta propusa de Photoflex este umbrela convertibila UM-RUT45.  Aceasta poate fi folosita pe ambele fete, fie pentru reflectarea luminii, fie, prin indepartarea panzei negre exterioare, umbrela poate fi folosita ca o panza de difuzie.
Cu o dimensiune de 114 cm si calitatea oferita de Photoflex prin spitele din care sunt fabricate umbrelele, mult mai rezistente decat la alte produse similare, completate de cusatura impecabila si calitatea materialului alb-satinat, umbrela este unul dintre cele mai des folosite accesorii pentru o sedinta foto de nunta reusita.

Folosind kiturile propuse de Photoflex se poate realiza o iluminare corecta a subiectilor iar calitatea fotografiilor realizate la o nunta va fi exceptionala, ceea ce va multumi cu siguranta si pe cele mai pretentioase mirese.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Posted on 27 February 2012, in Accesorii pentru studiouri foto, Blitz-uri and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: