Manfrotto 7322CY carbon, trepiedul foto dedicat fotografilor care calatoresc mult

Majoritatea fotografiilor pasionati de calatorii, tin cont atunci cand isi aleg un trepied foto, pe langa caracteristicile de stabilitate si durabilitate in timp, si de greutatea acestuia, incercand sa gaseasca un trepied cu o greutate cat mai redusa. Deoarece materialul din care sunt realizate picioarele trepiedului este principalul element care reduce greutatea generala a acestuia, trepiedele din carbon sunt preferatele fotografilor experimentati.

In acest sens, Manfrotto ofera in acest segment, modelul Manfrotto 7322CY , cu cap bila, inclus. Acest model este destinat camerelor foto DSLR entry/middle level cu obiective de maxim 200-300mm. Pornind de la ideea ca acest trepied va fi utilizat in cea mai mare parte de fotografi pasionati de calatorie, care au nevoie de o foarte mare flexibilitate si rapiditate in montare, acesta este conceput pentru a fi foarte usor de folosit. Tot din acest motiv s-a ales, pentru completarea kitului, capul bila 484RC2, un model cunoscut ca fiind foarte versatil, dar si de incredere, datorita placutei de prindere a aparatului foto quick release cu sistem secundar de siguranta, care previne caderea accidentala a echipamentului foto.

Realizarea trepiedului din carbon pentru a reduce din greutate si alegerea utilizarii picioarelor in 4 sectiuni, pentru a face trepiedul cat mai compact si astfel mai usor de depozitat in rucsac sau geanta, sunt motivele care recomanda acest kit fotografilor care calatoriesc foarte mult.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Posted on 6 March 2012, in Trepiede foto and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: