Cum a fost la ‘Shoot like a Pro’

Dupa cum stiti, am fost si noi  impreuna cu Nikon, alaturi de echipa WeddingStaff la workshop-ul ‘Shoot like a Pro’ ,  o zi dedicata fotografiei de portret si nu numai.

Workshop-ul a inceput cu partea teoretica, in care s-a vorbit despre toate detaliile, mai mari sau mai mici, de care trebuie sa se tina cont fotograful, atunci cand doreste realizarea unor fotografii de portret sau de nunta, perfecte.

S-au povestit multe detalii utile pentru multi dintre participantii la workshop (pana la urma…ele sunt cele care conteaza, nu?).

Pentru o mai buna intelegere a fiecarei situatii in parte, intreaga parte teoretica a fost discutata pe exemple concrete de fotografii ale lectorului Daniel Chindea.    S-au prezentat apoi luminile si accesoriile care aveau sa fie folosite in partea practica, unde toti cei prezenti au incercat sa aplice cat mai bine ceea ce au invatat la nivel teoretic.

In teren s-a folosit panoul reflectorizant 5 in 1 de la Photoflex pentru compensarea umbrelor, kit-ul portabil  Triton de la Photoflex si kit-ul de  accesorii pentru blitz extern, tot de la Photoflex.

Incantati de rezultatele obtinute cu un kit care intra intr-o singura geanta, participantii au profitat de fiecare oportunitate de fotografiere pe care au avut-o, folosind  la maximum de cele doua modele, o frumoasa domnisoara si un domn, la fel de atragator,  precum si toate accesoriile puse la dispozitie de Photosetup.

Si pentru ca cel mai bine vorbesc imaginile, va invitam sa vedeti galeria de fotografii, si va asteptam sa ne urmariti pentru a ne fi alaturi si la alte workshopuri pe care le organizam.

This slideshow requires JavaScript.

Mai multe fotografii se pot urmari (cu multumiri si copyright: Daniel Gritu/www.fotoprodesign.ro) , aici : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151591361695527.842873.489335510526&type=1

Advertisements

Posted on 7 May 2012, in Blitz-uri, Evenimente, Testari echipamente, Testari echipamente foto, Workshop foto and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: