Campionii Kata: Rucsacul Bumblebee UltraLight

Poate ca nu multi dintre fotografii care detin acest rucsac, stiu ca  Bumblebee 222, din colectia UltraLight, a fost recompensat cu prestigiosul premiu  “RedDot Desing Award 2010”.

Red Dot Award este o competitie de design ce se desfasoara la nivel international, iar in anul 2010 au participat mai mult de 1.600 de companii din 57 de tari.

Rucsacul Kata Bumblebee UltraLight a intrat in competitie in categoria  “Entertainment Technology and Cameras”, categorie in care au fost recompensate cu acest premiu  iPod Nano si Nikon D3.

Ca si castigator al acestui premiu, rucsacul Bumblebee Ultra-Light va fi prezentat in muzeul RedDot din Germania, iar pentru Kata, acest premiu reprezinta o recunoastere a calitatii si inovatiei precum si a efortului depus de a crea produse extraordinare.

Pe langa design si calitate, rucsacul se remarca in mod special prin usurinta lui – greutatea minima 1,5 kg, in conditiile in care ofera spatiu foarte generos pentru echipamenult fotografic si un laptop de 17’’.

Poate gazdui pana la 2 x body  Pro DSLR, 4 obiective zoom, inclusiv  70-200 mm F/2.8, blitz, accesorii, lucruri personale si laptop de maxim 17”.

Are suport pentru trepied, inclus si posibilitatea montarii acestuia atat frontal cat si lateral. Protectia echipamentului fotografic se realizeaza prin tehnologia si materialele revolutionare utilizate in realizarea lui.

Este foarte ergonomic, iar spatele ofera aerisire totala.

Mai multe despre Bumblebee Ultra-Light se pot citi in articolele de prezentare.
De asemenea, un review util realizat de catre Calin Stan si publicat in Clubul Foto [clubulfoto.com] se poate citi aici.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Posted on 21 May 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: