Gitzo lanseaza gama de trepiede foto Ocean Systematic

Gitzo lanseaza  noua gama de trepiede foto dedicate fotografilor care lucreaza in natura, in medii dificile si cu umiditate mare.

Noile trepiede combina designul si inovatiile din constructia gamei originale Ocean Traveler cu cele ale gamei Systematic. Astfel, din vechea gama Ocean au fost preluate materialele rezistente la coroziune, finisajele care etanseaza, sistemul de imbinare a picioarelor care previne patrunderea noroiului, a nisipului si a prafului in tuburile picioarelor, iar de la seria Systematic au fost preluate componentele centrale modulare specializate, tehnicile de constructie de ultima generatie, rezistenta, stabilitatea si durabilitatea in timp.

Trepiedele Ocean Systematic suporta echipamente foto grele, de mari dimensiuni, specifice fotografiei de wildlife, peisaje, calatorie extreme sau diferitor sporturi, unde calitatea echipamentului folosit face diferenta dintre succes si esec.

Gama Ocean include seriile Gitzo 2, 3 si 5, in 4 sectiuni, trepiedele folosind piesele centrale de la Systematic, lucru care permite schimbarea componentelor intre ele.  Un trepied Ocean Traveler, serie 1, completeaza gama Ocean si se bazeaza pe structura modelelor Traveler, avand un guler care permite intoarcerea picioarelor la 180° pentru o dimensiune extrem de compacta.

Toate trepiedele Ocean Systematic au picioarele realizate exclusiv din carbon 6X si elementele gulerului din aluminiu rezistent la coroziune.

Mai multe detalii puteti gasi aici.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Posted on 18 June 2012, in Gitzo, Trepiede foto and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: