Workshop foto Beauty & Fashion cu Dan Samoila (review)

Sambata 23 iunie, dupa cum era anuntat in cadrul programului salonului foto, Dan Samoila , a sustinut un workshop foto de Beauty & Fashion.

Am fost si noi alaturi de el ajutandu-l in desfasurarea workshop-ului cu cateva echipamente suplimentare fata de arsenalul sau si cu cativa dintre colegii nostri care l-au asistat in timpul sedintei foto.

Dan a inceput workshop-ul cu cateva considerente teoretice , in mod special despre rolul modelatoarelor de lumina  in fotografia de studio, prezentand pe rand fiecare dintre accesoriile importante (reflectoare de diferte marimi si tipuri, gridurile atasate acestora si importanta lor, softbox-urile si nu in ultimul rand, cel mai important accesoriu utilizat in fotografia de beauty, BeautyDish-ul).
Publicul, destul de numeros pentru o de samabata dimineata, a participat activ la acest workshop, infruntand caldura din cadrul salonului.

Desi scurt acest workshop de studio, Dan a reusit sa redea participantilor la eveniment,  pasii importanti in fotografia de beauty, bazandu-se mult pe experienta sa de cativa ani buni in fotografia profesionala. Speram ca toti cei prezenti au ramas cu cateva notiuni de baza despre fotografia de studio.

This slideshow requires JavaScript.

Mai multe informatii despre Dan Samoila si Red Carpet Studio se gasesc pe : http://www.redcarpetstudio.ro

Advertisements

Posted on 25 June 2012, in Evenimente, Lectii de fotografie, Profil de fotograf, Sfaturi utile, Testari echipamente foto, Workshop foto. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: